Πως να έρθετε στο εστιατόριο ``Ακτή`` στην Αγία Μαρίνα

Οδηγώντας δέκα λεπτά δυτικά της πόλης των Χανίων συναντούμε μία από τις πιο ξακουστές κοσμικές περιοχές της Κρήτης, την Αγία Μαρίνα.

Πρόκειται για ένα μικρό χωριό δίπλα στον κοσμοπολίτικο Πλατανιά, που διαχωρίζεται από την παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου στην Πάνω Αγία Μαρίνα με την υπέροχη θέα και στην παραθαλάσσια Κάτω Αγία Μαρίνα.

Η τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή είναι ραγδαία, γεγονός που αποδεικνύεται και από την πληθώρα επιλογών τόσο σε διαμονή και διατροφή αλλά και σε διασκέδαση καθώς εδώ βρίσκονται τα πιο κοσμικά στέκια της πόλης.

Οι επιλογές της διαμονής καλύπτουν όλα τα γούστα. Απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και υπερπολυτελή ξενοδοχεία και βίλες που παρέχουν στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις τόσο στο πάνω μέρος του χωριού αλλά και στην παραθαλάσσια κάτω Αγία Μαρίνα.

Σε όλο το μήκος της η παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες ενώ υπάρχει και Water Sports Center για θαλάσσιες δραστηριότητες όλων των ειδών.

Την όμορφη αυτή παραθαλάσσια περιοχή επιλέξαμε για το μοναδικό Beach Restaurant Bar Ακτή.

Το σημείο «Β» είναι η τοποθεσία όπου βρίσκεται το εστιατόριο μας.
Σύρετε το σημείο «Α» (δείκτη) σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε πάνω στο χάρτη. Αυτό θα σας δώσει την απόσταση, τις κατευθύνσεις και τον προορισμό (στο κάτω τμήμα των οδηγιών).
Να έχετε ένα καλό ταξίδι.

Distance: